Roditelji
Programi zaštite od neželjenih sadržaja

Programi zaštite od neželjenih sadržaja

 Postoje komercijalni programi i besplatni programi za zaštitu. Najpoznatiji komercijalni programi su:

 

  • NetNanny Home Suite jedna je od najpoznatijih kompanija za izradu programa zaštite od nepoželjnih sadržaja na internetu. Njihovi programi su vrlo kvalitetni.
  • CyberPatrol program će zaštititi vaše dijete godinu dana od mnogih nepoželjnih sadržaja na internetu. Ovaj program može da blokira ulazak u nepoželjne web-stranice i da spriječi instalaciju ili upotrebu programa po mnogim osobinama.
  • Dobar i nekomercijalan besplatan program zaštite jeste K9 Web Protection. Ima jednu manu: ne može da blokira programe koji se već pokrenu. 
  • Norton Online Family je besplatni softver koji pomaže roditeljima da prate aktivnost dece sa bilo kog mjesta, u bilo koje vrijeme, sa bilo kog uređaja povezanog na internet, uključujući i smartphone uređaje. Da bi koristili Norton Online Family, roditelji treba da se prijave i kreiraju porodični nalog. Nakon toga, roditelji mogu preuzeti i instalirati aplikaciju Norton Safety Minder na kompjutere koje koriste njihova djeca. Norton Online Family prati aktivnosti svakog djeteta u realnom vremenu i roditeljima šalje instant izveštaje.

 

Hrabro sanduče Hrabro sandučeIspričaj svoju priču

Hrabro sanduče
Osjecaš se loše! Neko je povrijedio tebe ili tvoje najbliže putem interneta ili mobilnog telefona. Skupi hrabrost, piši nam, ne moraš ostaviti svoje ime i prezime ni grad u kojem živiš.
E-mail
Telefon Godište
Vaša priča

Captcha provjera Unesite kod sa lijeve strane